lunes, 24 de diciembre de 2012

Bones coves i pròspers forats..

domingo, 23 de diciembre de 2012

Underwater GraveyardMaya Underworld: The Real Doomsday (National Geographic)

Explorers dive into an underwater site of ancient Maya human sacrifice.
Bussejant entre humans sacrificats en l'època dels Mayas.
El periodista Diego Buñuel recerca de noves revelacions sobre la fi del món imminent.Utilitzant tecnologia innovadora Nacional Geographic, Diego i un equip d'arqueòlegs,il · luminarà l'abisme per explorar aquestes tombes sota l'aigua i obtenir informació clau sobre per què alguns creuen que els mayas van poder haver predit un apocalipsi imminent.

Al filo de lo imposible 20 Nov 2011 - Viviendo al filo con Xesus Manteja y J. Lusarre
J. Lusarreta y X. Manteca nos hablan de su paso por Al filo de lo imposible como especialistas en espeleobuceo y de cómo ha cambiado su vida en estos años.  
 http://www.rtve.es/alacarta/videos/al-filo-de-lo-imposible/filo-imposible-viviendo-filo-xesus-manteja-lusarreta/1253743/
Simpàtica animació molt adequat per aquestes dates.
Autor: Julian Jauregui.
Nova: Extreme Cave Diving (2010). Un dels millors i aclamats documentals de National Geographic sobre les cavitats inundades en les Illes de Bahames. Aquest documental no és novetat, repugem el vídeo en la seva versió completa de 56 min..,sense talls.

sábado, 15 de diciembre de 2012

Simulacro de rescate en espeleobuceo

Simulacro de transporte de un accidentado a través de un sifón.



jueves, 6 de diciembre de 2012

Emergence du Ressel,Southern France

Filmado por Divers of the Dark Promocionant les marques subaquàtiques de la carcassa Aquatica A5D per Mark III i els focus Scubamafia led lights.
Molt bones imatges ..


Forat de l'Or "Temps d'aventura" TV3.

El Forat de l'Or, una cova enmig del congost de Terradets, a la Noguera, és una cavitat que fa més de trenta anys que es visita i que s'havia donat com a explorada per complet.Ara l’exploració d'aquesta cavitat continua..