miércoles, 31 de julio de 2013

Anirem informant de totes les accions solidàries per reforestar La Serra de Tramuntana.
Vull ser voluntari per a la reforestació de la nostra Serra de Tramuntana
Amb l´esperança d´acabar el mes aviat possible amb aquest malson, un cop extingit l´incendi i es pugui accedir a la zona, tots podem treballar junts
Signatura aquesta petició
Ajuda'ns a recuperar La Trapa
El terrible incendi forestal que ha devastat prop de 2000 hectàrees del ponent de Mallorca també ha cremat la Trapa, una iniciativa col·lectiva de restauració ambiental i conservació, un dels símbols de l’ecologisme mallorquí. La Trapa ja va patir un terrible incendi l’any 1994. Va ser un cop molt dur, però amb l’ajuda de socis i simpatitzants vàrem treballar per a la recuperació de la zona i facilitar el seu gaudi col·lectiu. Moltíssima feina feta, que ara lamentablement s’ha convertit en cendra. El desastre ens torna situar en el mateix punt de partida.
Fes-te voluntari de la Trapa
.Després d'avaluar els danys de l'incendi, plantejarem les accions a realitzar que inclouran entre altres la restauració d'infraestructures afectades, l'aplicació de mesures contra l'erosió i l'afavoriment de la recuperació forestal i ecològica. Tenim previst realitzar les primeres jornades de voluntariat a partir del setembre. Si vols participar-hi omple i envia el següent formulari.
 
 
 
 
 

No hay comentarios: